Gelaatsverzorging

Waarom gelaatsverzorging ?

Je huid in optimale conditie houden, waardoor we er langer “jong & gezond” uitzien, is de wens van ieder mens.

Uiteraard spelen natuurlijke aard, leefgewoontes en niet te vergeten werkomstandigheden hierbij een rol. Maar ook wijzelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven.
Het reinigen van het gelaat en hals is noodzakelijk, maar wordt veel te vaak genegeerd. ’s Avonds wordt door de reiniging de eventuele maquillage weggenomen, samen met de talgafscheiding en onzuiverheden. Bovendien moet ’s ochtends ditzelfde ritueel worden herhaald: ’s nachts scheidt de huid ook talg en toxines af.
’s Avonds, gedurende de slaapperiode, profiteert de huid het meest van verzorgende producten. De celgeneratie is ’s avonds meer actief en de huid staat minder bloot aan externe agressies en is dus veel ontvankelijker.
 
Gelaatsverzorging

Een gelaatsverzorging wordt u warm aanbevolen.

U ligt in een heerlijke zetel, lekker warm ingeduffeld, zodat u zich volledig kunt ontspannen en wegdromen, terwijl de schoonheidsspecialiste vakkundig haar werkt doet. Er wordt een huidanalyse gemaakt en vakkundig advies gegeven over hoe u uw huid het best in optimale conditie kunt houden.
Een gelaatsverzorging is zeer goed om uw huid te beschermen tegen alle invloeden die op uw huid inwerken, zoals stress en het millieu.
Epilatie van de huid en het verwijderen van zwarte puntjes (comedonen) is steeds inbegrepen